Premium

Nu startar vi en ny avdelning i klubben som heter TWOSON Premium.

När vi är ute på inköpsrundor kommer vi framledes även att köpa in unika viner från våra favoritproducenter till TWOSON Premium. Vi kommer att erbjuda 75 cl-buteljer som kommer att levereras i lådor om sex flaskor. Detta kommer att ske tre gånger per år. Det kommer att vara två eller tre flaskor av samma sort i lådan och det kommer att vara både rött, vitt och champagne. Sen kommer möjlighet ges till merbeställningar av dessa viner med leverans varje kvartal. Det kommer att finnas begränsat med vin även här eftersom vi vill kunna erbjuda de bästa vinerna samt ha en så bra service som möjligt. Därför kommer vi endast att släppa in 150 medlemmar i TWOSON Premium och kostnaden för medlemskapet inklusive de tre lådorna med 18 flaskor uppgår till 6 000 kr per år.

Vi öppnar nu för anmälan för dig som vill få tillgång till dessa viner och vi räknar med att kunna leverera den första lådan i mars 2017. Välkommen till TWOSON Premium! Anmälan gör på denna länk